HOW IT

ALL BEGAN!

Beste lezer, welkom bij iearthfriendly!

Wij zijn een Belgische Colombiaanse familie die bij IEARTHFRIENDLY  begonnen we met een droom die uitkwam in 2018. Sindsdien zijn we toegewijd aan onze belofte om de/het meest sociaal verantwoordelijk/e Duurzame producten webwinkel te zijn. Ons doel is om mensen de gelegenheid te bieden deel te nemen aan en bij te dragen aan een ethischer en milieuvriendelijker consumenteninitiatief.

ONS DOEL
 

We hopen een verschil te maken, Alles wat we kopen en verkopen bij IEARTHFRIENDLY is bedoeld om een beter en gezonder leven op te bouwen voor de mensheid en het milieu.

We geloven dat verandering alleen mogelijk is als iedereen een actieve rol speelt in de keuzes die hij of zij als consument maakt.

 

Wilt u uw manier van leven transformeren en uw ecologische voetafdruk op een meetbare manier verkleinen? Koop nu!

HOE KUNNEN WE EEN STAPJE VERDER GAAN?

We zijn altijd op zoek naar meer manieren om iets terug te geven aan onze natuur. We hebben enkele maanden geleden besloten om 3% van al onze inkomsten te gaan doneren aan aan stichtingen of projecten die helpen bij het bestrijden van onze klimaatcrisis. 

In de toekomst willen we veel meer geven en een positieve impact maken. Iedereen moet ergens beginnen en hier beginnen we. Alle stappen, hoe groot of klein ze ook zijn, tellen mee. Of het nu vegan wordt, plastic verkleint, recyclet of wat het ook is. Het telt.

We wensen je veel succes op deze earth-friendly reis!

Angelica- Xavier and Aurora (Mede-oprichters)