Witte azijn tegen onkruid.Witte azijn kost niets of bijna niets. Het is niet slecht voor het milieu, maar het is zeer doeltreffend tegen onkruid. Kortom, dat is alles wat we vragen. En het goede nieuws is dat het gemakkelijk is om te doen. Hiervoor heeft u 3 liter witte azijn, 100 gram zout, een beetje zeep en een spuitfles nodig. Zie je, het is niet veel.


Hoe gaat u te werkt?


Giet 100 gram zout in de lege verdamper. Vul vervolgens de rest van de fles met

de witte azijn. Voeg een beetje zeep toe. Spray 's ochtends je zelfgemaakte lotion op het onkruid, het product zal actiever zijn door het in de zon op te warmen. Het zuur in de azijn zorgt ervoor dat het onkruid verdwijnt. wees voorzichtig, hoe zuurder de azijn die je gebruikt, hoe meer herbicide kracht het zal hebben.


Zorg ervoor dat je het niet in de tuin of op je bloemen spuit (het zou toch stom zijn om alles te verliezen). Azijn vernietigt de micro-organismen die planten nodig hebben om te groeien, daarom moet je proberen dat dit zelfgemaakte onkruidverdelger de grond niet bereikt.


#geïnteresseerdelezers #onkruidverdelger #iearthfriendly #belgium #blog #doityourself #zerowaste #green #plasticfree #handmade

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven