Tips en recepten voordat u de shampoo bar gebruikt


Een paar maanden geleden werd de wereld versteld van het nieuws dat wetenschappers deeltjes van microplastics in de menselijke ingewanden vonden. Deze zaak zou ons niet alleen moeten verontrusten, maar ons motiveren om onze gewoonten te veranderen en ze duurzamer te maken met de omgeving.


Het vermijden van het gebruik van kunststoffen voor eenmalig gebruik kunnen we thuis doen. Bijvoorbeeld, kiezen voor de shampoo in vaste vorm of in de vorm van een stuk zeep is een uitstekende optie om beetje bij beetje van de verpakking af te komen.


Dit product is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is een vriendelijk alternatief voor het milieu. Hier zijn tips om je fles shampoo achter te laten en te kiezen voor een stevige shampoobar zwp:
Om dit vette gevoel te voorkomen, kun je een baking soda-was doen voordat je je shampoobar gebruikt. dit kan slechts één keer worden gedaan om de overgangsfase te versnellen of regelmatig als u in een gebied met een hard water woont.


Recept:

1 eetlepel van zuiveringszout / bicarbonaat van soda

1 liter warm water


Los de bakpoeder op in een kleine hoeveelheid warm water in de pot of fles.

Giet de oplossing op uw natte haar, masseer en spoel goed.

Ze worden verwerkt met de toepassing van uw shampoobar.


De shampoo-bar gebruiken.


Shampoo repen zijn veel geconcentreerder dan vloeibare shampoo, daarom zal het wrijven van de bar direct op je haar het meeste resulteren in het gebruik van te veel product, waardoor er een residu overblijft.


TIPS


- Breng de bar in je natte handen en breng het schuim aan op je haar, masseer het haar zoals je zou doen met een vloeibare shampoo.

- Sectie van je haar in belangrijke gebieden waar je de shampoo aanbrengt (dat wil zeggen de bovenkant van het hoofd, de zijkanten en de achterkant). dit zorgt voor een gelijkmatige toepassing van het product.Na gebruik van de shampoo bar.


De ZWP-shampoorepen hebben achteraf geen conditioner nodig!

Dit komt door het feit dat ze 5% onverzeepte oliën en natuurlijke plantaardige glycerine bevatten (een bijproduct van het verzepingsproces, dat over het algemeen wordt geëlimineerd voor gebruik in andere cosmetica).

In plaats daarvan heeft u een spoeling met zuur nodig, dit heeft meerdere voordelen, het zal de pH in evenwicht brengen (de zeep is alkalisch, terwijl onze huid enigszins zuur is), het zal helpen om eventuele resten te verwijderen en uw haar zacht en glanzend te maken.


recept

1 eetlepel appelciderazijn

500 ml warm water


bewaar de fles in je douche voor de volgende wasbeurten en maak je geen zorgen, de geur van azijn zal vervagen zodra je haar droog is!#iearthfriendly #blogiearthfriendly #ecofriendly #captarinterés #blog #imágenesdeblog #lectoresinteresados #interestedreaders #zerowastepath

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven